Wie heeft dit jaar 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'?

Auteur: Redactie
Lekkerste Lunchroombroodje 2 november 2021
Wie heeft dit jaar 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'?

De genomineerde lunchzaken zijn bezocht, de genomineerde broodjes geproefd en de juryrapporten zijn opgemaakt. Aanstaande vrijdag 5 november is het zover: dan wordt bekendgemaakt welk broodje verkozen wordt tot ‘Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’.

De vakkundige jury heeft de afgelopen weken stad en land bezocht om de genomineerde broodjes te beoordelen. In willekeurige volgorde werden de volgende lunchzaken bezocht: Gasterij Den Dis in Bladel met hun inzending ‘Dis Veggie’, Charlie’s Breaud Boutique uit Vught met hun inzending ‘Kip Teriyaki’ en voormalig winnaar Elhorst uit Alkmaar met hun inzending ‘Wacht Maar Tot We Thuis Zijn’.

Het is een bijzonder spannende tijd en de jury is er nog altijd niet over uit welk broodje een jaar lang de titel ‘Het Lekkerst Lunchroombroodje van Nederland’ mag dragen. De aankomende dagen gaat de jury in beraad en aanstaande vrijdag 5 november wordt de winnaar bekendgemaakt. De vakjury zal aankomende vrijdag de winnende lunchroom bezoeken en de schaal overhandigen.

Vorig jaar kon vanwege de verschillende lockdowns de wedstrijd ‘Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’ niet doorgaan. In 2018 won Paul Bakker (op de openingsfoto met de schaal in handen), eigenaar van Baker & Moore uit Rotterdam de prijs met zijn broodje ‘Mr. Baker goes Asia’ en in 2019 Villa Heidetuin (foto onder) uit Bergen op Zoom. Wie wint dit jaar de schaal?

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws