Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje aanstaande vrijdag

Auteur: Jorien Slager
Lekkerste Lunchroombroodje 22 november 2016
Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje aanstaande vrijdag

Aanstaande vrijdag (op 25 november) weten we welke lunchroom het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland heeft gemaakt. Tussen 12.00 en 13.00 staat een delegatie van vakblad Lunchroom bij de winnaar op de stoep met de oorkonde. De winnaar is verzekerd van eeuwige roem!

Door het hele land

Van Maastricht naar Alkmaar en via Noordwijk naar Wijchen, om vervolgens ook nog in Roosendaal te stopppen om te proeven. Het is een hele klus, maar uiteindelijk komt er volgende week een welverdiende winnaar uit de bus.

Eerdere winnaars

George Walta is de winnaar van de vorige editie van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. De overwinning zorgde voor veel media-aandacht. "“Na het winnen van zo’n prijs krijg je een explosie van media-aandacht. Op zaterdag bedienen we normaal 80 tafels. De zaterdag na de wedstrijd waren dat er 120. In totaal hebben wij hier 18 tafels, dus je kunt wel uitrekenen hoe de bezettingsgraad dan is. Ongelofelijk."

Doe volgend jaar ook mee!

Wil jij ook extra omzet, eeuwige roem en meer bekendheid voor je zaak en je broodje? Stuur dan de receptuur en een foto naar redactie@uitgeverijps.nl. Wie weet win jij de verkiezing volgend jaar.

Overig nieuws