Terugblik: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2016

Auteur: redactie
Terugblik: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2016

In deze reeks laten we je de winnende broodjes van de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland zien. Dit keer ‘BlTCH’ van SAP Bagel & Juice bar in Maastricht. Dit broodje was in 2016 het Lekkerste Lunchroombroodje.

SAP Bagel & Juice bar - ‘BlTCH’

Een greep uit de reacties van de juryleden: “Het gerecht zag er geweldig mooi en kleurrijk uit.” Of wat dacht je van deze: “De combinatie van smaken, en zeer zeker het gebruik van vlees, was subliem.” Tot slot: “Dit broodje was uitstekend te eten zonder te morsen, maar dan moet je het eigenlijk wel met de handen eten.”

Het broodje

Het gerecht bestaat uit een vers afgebakken sesambagel, belegd met Lollo Bianco salade, een salademix Mesclun, bourgondische beenham, tomaat, kaas, streaky bacon van Krull varken, huisgemaakte spicy garlic saus en gebakken uitjes. De prijs van het broodje bedraagt € 5,80. De prijs-kwaliteitverhouding is bij SAP dus prima in orde!

Hoe doe je mee anno 2022?

Stuur een e-mail naar david.bakker@uitgeverijps.nl. Met daarin de volgende punten:

De naam van het broodje

Een of meerdere foto's van het broodje

Een lijst van de ingrediënten

De bereidingswijze 

De prijs van het broodje

De naam van de Lunchroom

Voor het wedstrijdreglement verwijzen we je graag naar deze pagina. Heel veel succes met je deelname en sterkte in deze uitdagende tijden. We kijken uit naar je inzending!

Overig nieuws