Starbucks® opent honderdste locatie in deze Nederlandse stad

Auteur: Redactie
Opening 19 december 2023
Starbucks® opent honderdste locatie in deze Nederlandse stad

Binnenkort opent Starbucks® een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Deze locatie zal de honderdste locatie van Starbucks in Nederland worden. De nieuwe vestiging van deze wereldberoemde koffieketen is de uitvalsbasis voor inwoners en bezoekers van deze stad, die tijdens een dagje uit kunnen bijkomen met een koffie of Frappuccino. De nieuwe vestiging is gelegen in winkelcentrum Koperwiek, een winkelcentrum met meer dan 80 winkels en horecagelegenheden. 

Deze nieuwe vestiging biedt niet alleen een fijne uitvalsbasis voor funshoppers die tijdens een dagje winkelen toe zijn aan een pauze, maar ook voor wie op zoek is naar een fijne plek om in alle rust een boek te lezen, werkmails te beantwoorden of voor te bereiden op een belangrijk tentamen. Met een uitstekende WiFi verbinding, voldoende stopcontacten, comfortabele stoelen en een moderne inrichting is deze locatie geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een fijne plek om uit te rusten in het centrum van Capelle aan den IJssel. Christian Gurria, general manager Starbucks® Netherlands: "We zijn trots om onze honderdste Starbucks® vestiging te kunnen openen in Capelle aan den IJssel. Deze Starbucks® is zeer geschikt voor bezoekers die willen studeren of werken, maar biedt ook ruimte voor de perfecte rustpauze voor iedereen die in het stadscentrum aan het winkelen is. We werken hard aan het creëren van een derde plek voor onze gasten om te ontspannen en verbinden, naast het kantoor en thuis, en kijken ernaar uit om onze deuren in december te openen."

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws