Nieuwe directeur voor Vital Food Group

Auteur: Redactie
Personeel Mensen 17 mei 2022
Nieuwe directeur voor Vital Food Group

Per 16 mei is er een wijziging in de directie van Vital Food Group, de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet, doorgevoerd. 

Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van Vital Food Group, heeft het bedrijf verlaten en wordt opgevolgd door Siad Awwad. Schalkwijk blijft wel als aandeelhouder betrokken bij de groep.

“De Vital Food Group is klaar voor de volgende fase in haar ontwikkeling, waarmee zij de nummer 1-positie in Nederland op ontbijt, lunch, koffie en tussendoor nog sterker wil gaan neerzetten”, meldt de organisatie.

Siad Awwad treedt als nieuwe algemeen directeur toe tot de directie van Vital Food Group. De directie zal verder vanaf 16 mei bestaan uit Henri Froeling, operationeel directeur en Dirk van der Werff, financieel directeur.

“Vertrekkend algemeen directeur Herbert Schalkwijk heeft gezorgd voor rust en eenheid onder de Bakker Bart-franchisenemers. Daarnaast heeft hij de integratie van Bakker Bart binnen de Vital Food Group vormgegeven. Onder zijn leiding heeft e-commerce een vlucht genomen, is er een nieuw conditiestelsel vastgesteld en is er een start gemaakt met de Bakker Bart-formule van de toekomst”, aldus het bedrijf.

Verder laat de onderneming weten: “Siad Awwad is een gedreven en ervaren retailer met een sterke focus op het bouwen van merken en het sterk laten groeien van organisaties, zowel fysiek, als online.” Awwad heeft in senior managementposities gewerkt binnen fashion retail bij WE Fashion en Mexx, binnen foodretail bij Marks & Spencer en de laatste negen jaar als ceo bij kleertjes.com, een pure online retailer.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste lunchnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrief van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws