Zelfs bij een gemiddelde omzet schiet je winstmarge de hoogte in als de foodcost laag is. Het rekensommetje is kinderspel. De praktijk is dat niet....
Loyaliteitsprogramma’s lonen. Een frequente bezoeker wordt gast en een frequente gast wordt ambassadeur. In dit artikel zetten we succesvolle lo...
Als het aan de overheid ligt, dooft de laatste gaskachel in 2050. Ook horecaondernemers kiezen bij (ver)bouw steeds vaker voor een keuken zonder gas....
Na ‘veganuary’ is het in de week van 7 tot en met 13 maart wéér tijd om stil te staan bij de vlees- en zuivelconsumptie in d...
Eng, afstandelijk, ingewikkeld en onbetrouwbaar. Zomaar wat woorden die worden geassocieerd met het inzetten van robots in de horeca. In Nederland hou...
Niet meer hoeven wachten voordat iemand de bestelling komt opnemen, maar zelf via een QR-code en een app de bestelling plaatsen. Sinds de coronapandem...
Gekwalificeerd horecapersoneel vinden is de grote uitdaging voor het aankomende terrasseizoen. Veel nieuwe krachten lopen voor het eerst met een dienb...
De horeca is weer volledig open. Volle terrassen, lachende gasten, stomende koffiemachines en stromenden tapkranen vormen weer het beeld van de branch...