Fiscaal advies voor de horeca

Auteur: Remco van der Veeke en Mr. Drs. Martin Klomp z
Horeca & Belasting 8 september 2020
Fiscaal advies voor de horeca

Er is meer op de wereld dan geld en cijfers alleen. Gelukkig maar. Om optimaal te kunnen ondernemen moeten het financiële, fiscale en administratieve plaatje uiteraard wel in orde zijn. In de komende edities gaan we nader in op diverse fiscale vraagstukken en valkuilen waar u als horecaondernemer tegenaan kunt lopen. Wij stellen u graag voor aan de heren die deze materie voor u trachten uiteen gaan zetten:

Remco van der Veeke AA (42) is als accountant werkzaam, met een focus op het MKB en daarbinnen jarenlang betrokken bij diverse ondernemers, waaronder ook in de Horeca. Remco heeft bijna 20 jaar ervaring in de accountancy en zit geregeld aan tafel bij directeuren van bedrijven tot aan de kroegbaas om de hoek. Deze ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij een Nederlands Top 10 kantoor en is nu werkzaam bij Lentink De Jonge accountants & adviseurs. Remco heeft een ruime ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast adviseert hij samen met zijn collega’s ondernemers en is hij een betrokken sparringpartner.

Mr. Drs. Martin Klomp RB (37) is sinds 2006 werkzaam in de fiscale adviespraktijk en heeft ruime ervaring als fiscaal econoom en fiscaal jurist en staat daarin ondernemers bij met advies inzake diverse fiscale vraagstukken. Dat kan variëren van internationale tot aan BTW vraagstukken. Martin is een vaste auteur van de Fiscaal Up To Date, dit is een vakblad waarin actuele uitspraken van rechters worden uitgelegd, een aantal van deze artikelen zijn ook terug te vinden in de Telegraaf. Martin is als partner werkzaam bij Lentink De Jonge accountants & adviseurs.

Tip) zorg er als ondernemer voor dat je de juiste mensen om je heen verzameld, informeer bij collega-ondernemers en/of nodig een aantal partijen uit voor een gesprek als u zich bij wilt laten staan.

Overig nieuws