Dit doet de prijs van Lekkerste Lunchroombroodje met de winnaar: “We zitten dagelijks vol”

Auteur: Juan Kort
Dit doet de prijs van Lekkerste Lunchroombroodje met de winnaar: “We zitten dagelijks vol” Ferron in Heerenveen zit tegenwoordig dagelijks vol

De ‘Avocado Nomadenkaas’ van Ferron in Heerenveen werd op 24 november door deze vaksite uitgeroepen tot Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland en eigenaar Nunzio Daluiso heeft drukke weken achter de rug: “Ik kom woorden tekort over wat het met Ferron heeft gedaan en wat het heeft gebracht”, straalt hij.

Het nieuws over de uitreiking werd naast de publicatie op Lunchroom.nl door verschillende media opgepikt: “De inwoners van Heerenveen hebben ons nu definitief gevonden”, gaat Daluiso verder. “Iedereen is ons komen feliciteren, we zitten dagelijks vol en men reserveert tegenwoordig dagen van tevoren om ons te ontdekken. ‘Molto grazie.’”

De winst van de ‘Avocado Nomadenkaas’ kwam tot stand na een bezoek van onze vakjury aan de drie finalisten. In 2024 ook in aanmerking komen voor de prijs van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland? Stuur dan een e-mail naar redactie@uitgeverijps.nl.

 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrief van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws