De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep bundelen krachten voor Special Olympics Nationale Spelen

Auteur: redactie
Onderwijs Events 17 juni 2024
De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep bundelen krachten voor Special Olympics Nationale Spelen

De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep hebben de krachten gebundeld om de catering te verzorgen tijdens de Special Olympics Nationale Spelen. Dit bijzondere partnerschap heeft ervoor gezorgd dat er 9.000 lunches, 3.500 diners en 4.000 ontbijtjes zijn bereid voor de sporters, coaches en vrijwilligers tijdens het weekend van de Nationale Spelen.

Bonheur Horeca Groep, met maar liefst negen horecalocaties in en rond Tilburg, is een bekende speler in de regio. De Rooi Pannen, als opleider in de horeca, vormde een perfecte match om gezamenlijk deze belangrijke taak op zich te nemen.

De Special Olympics Nationale Spelen vonden plaats op 14, 15 en 16 juni in Tilburg en Breda. Meer dan 2.900 sporters en coaches schreven zich in om in 20 disciplines te gaan sporten. Een goede maaltijd is essentieel voor sporters en met de betrokkenheid van De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep is hierin voorzien.

Een jaar geleden kwamen de stichting Special Olympics Nationale Spelen en Bonheur Horeca Groep met elkaar in contact om het cateringvraagstuk aan te pakken. Bonheur Horeca Groep, met een uitgesproken maatschappelijk karakter, was direct bereid om te helpen.

Nicky Foesenek, commercieel directeur van Bonheur Horeca Groep, benadrukt: “Bij Bonheur is een van de belangrijkste pijlers: Iedereen doet mee! Dit sluit perfect aan bij de Special Olympics. De samenwerking met De Rooi Pannen, dé opleider voor onze mensen, is een logische stap. Samen dragen we bij aan écht doen!”

Dick Nieuwenhuis, directeur van De Rooi Pannen Tilburg Horeca, voegt toe: “Vanuit de visie van De Rooi Pannen streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dit sluit naadloos aan bij de visie van de Special Olympics en de uitgangspunten van Bonheur Horeca Groep. Samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven is voor ons van groot belang.”

Niels Cannegieter, directeur van Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024, is verheugd over de samenwerking: “We zijn blij dat we twee krachtige partijen hebben verbonden om deze uitdagende klus aan te pakken! Goed en gezond eten is essentieel voor onze sporters. Bij Bonheur Horeca Groep hebben we een partner gevonden die dit in goede handen heeft. In combinatie met De Rooi Pannen kunnen we veel maaltijden ontwikkelen voor onze sporters en vrijwilligers!”

Overig nieuws