Bakker Bart in Deventer Brink heropend

Auteur: Redactie
Opening 6 december 2023
Bakker Bart in Deventer Brink heropend

Na een jaar van wachten is het eindelijk zover: dinsdag 5 december vieren we niet alleen Sinterklaas, ook opende Bakker Bart aan de Brink 5-9 in Deventer opnieuw haar deuren. Het afgelopen jaar stond in het teken van het herstel van schades en een volledige transformatie van de winkel.

Niet alleen het interieur is vernieuwd, maar de winkel biedt nu ook een gezellige lunchroom met maar liefst twintig zitplaatsen.  

Na de uitdagende periode van de grote brand aan de Brink moest Bakker Bart tijdelijk haar deuren sluiten. Deze tijd werd benut om de winkel een geheel nieuwe uitstraling te geven. De winkel straalt vernieuwing en digitalisering uit, met een gebruiksvriendelijke bestelzuil die past in de nieuwe, frisse omgeving. Gasten kunnen er terecht voor diverse gelegenheden, zowel als smakelijke afhaallocatie als gezellige lunchroom. Bakker Bart Deventer Brink is dé winkel waar beleving en gemak voorop staan.   

Sebastiaan van Dijk, de trotse franchisenemer van deze vestiging, deelt zijn enthousiasme: "Na ruim 1 jaar gesloten te zijn geweest, kijk ik er enorm naar uit om deze vernieuwde winkel weer te openen. Als ondernemer ben ik trots op de transformatie naar een volwaardige lunchroom. Gasten kunnen nu comfortabel binnen zitten, genietend van een kop koffie of vers sapje en uiteraard onze heerlijke versgebakken broodjes, gebak en hartige snacks.'' 

Fotograaf: Emiro Smolders

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws